Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karldergroße

    senior tag

    válasz old rocker #21886 üzenetére

    Ne haragudj, de szerintem egy vitafórumon nem szükséges a következő kifejezések használata: "szerintem, véleményem szerint, én úgy gondolom, stb." - bár most véletlenül én is leírtam . Ugyanis logikus, hogy mindenki a saját véleményét írja le, nem pedig másét.

    Mivel azonban te jószándékú és kiművelt embernek tűnsz megírom neked, hogy

    NEMakartam olyan szövegeket írni, amelyeket a topic használói sértőnek tarthatnak Azt írod: "Mert az az interpretálási mód, (nem azért, mert trágárságot írsz az itteni felhasználókra, hanem, mert a kontextuális összefüggés következtében ilyen értelmezésben lehet dekódolni a szövegedet) amivel illeted a telefont, sértő. Azért, mert a látens jelentéstartalma: de idióta ökrök vagytok, hogy ezt a sz@rládát használjátok, ennél még a vécébe ejtett gyufásdobozom is többet ér... Az én írásaimban sokkal inkább a mélységes csalódottság jelenik meg. Világ életemben Nokia telefonjaim voltak, egy ízben, amikor a Vodafone-hoz pártolta, vettem egy csicsás Motorolát, de fél év után visszatértem a fekete-fehér 3510-esemhez. Ettől kezdve meg voltam győződve, hogy a Nokia által kifejlesztett menü jó, sőt a legjobb. A 6234-esnél és az 5310-esnél pedig egyéb multimédiás dolgok is megerősítették bennem azt a véleményt, hogy - ha telefon, akkor Nokia.
    Tavaly kicsit jobban álltam anyagilag,gondoltam befektetek egy igazi multimédiás, érintőképernyős telefonba. Emlékszem, mennyire beleéltem magam, hogy lesz egy ilyen készülékem, képes voltam 120 km-t utazni a székesfehérvári MediaMarkt-ig, hogy megvehessem. És akkor jött a csalódások sokasága az 5800-t illetően. A már többször tárgyalt elképesztően ügyetlen menürendszer, stb, nem is folytatnám. Amit egyszerűen nem értek és tulajdonképpen erre a két kérdésre szeretnék választ kapni:

    1. Miért nem lehetett azokat a dolgokat, amelyek az s40-ben tökélyre voltak fejlesztve, egy az egyben átvinni a Symbianra? (naptár, számológép, híváslista, stb)
    2. Miért annyiban áll az érintőképernyő adoptálása a menürendszerre, hogy a nyomógombok most az érintőképernyőn vannak? Az érintőképernyő - szerintem - ennél sokkal többre lenne képes!

    Nézd, azon lehet vitatkozni, hogy 65000 Ft sok-e vagy kevés. Nekem nem kevés. Ha ennyiért ezt kapom, nem vagyok elégedett. Tehát nem az 5800-t használók fikázása volt itt a célom, hanem a csalódottságom kifejezése, ami lehet, hogy bántó, de ugyanakkor természetesen ezt sem kötelező elolvasni. Jó, megígérem, hogy nem írok többet a topicba.
    Viszont - ha már haver vagyok... - egy dologban segíthetnél. Letelik a 2 évem, vehetnék új telót előfizetésre. Most így mi a szart érdemes venni??? Köszi a választ előre is.

Új hozzászólás Aktív témák