Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gti16v

    őstag

    érdekesek ezek a recsegő előlap írások...nekünk a haveri társaságban 3 ilyen teló is van kb 1 hónapja....és nincs ilyen gond....legalább is a két havernak semmiképp.... nekem kicsi van ,de annak meg van az oka: a westendbe vittem a nokiába megcsináltatni a hangszóró gondot és rosszul rakták össze....el ál egy pici jobb felül....visszavittem és utána is szarul csinálták meg tehát valami elpattanhatott.

    beszéltem a központtal,nem is szabadott volna megcsinálniuk,be kellett volna küldeni nekik is a központba ,mint ahogy többi nokia minta bolt is tette....nekem,holnap csinálja meg a központi szerviz, és a javítást kiszámlázzák a westend nokiának (mivel nem megfelelően szedték szét,pontosabban nem volt kellő ismeretük hozzá) mintha azt mondták volna,hogy melegíteni kellett volna a pattintási helyeken.

    ez csak tényleg egyszerű következtetés,és nem tényeken alapszik: az előlap recsegéseknek nincs köze...az esetleges szakszerűtlen szétszereléshez.

    csak abból gondolom adott 3 teló abból 2 kifogástalan(made in hungary) 1 amit szétszedett a Nokia(vagy valaki esetleg magának) az meg ropog.

    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg

Új hozzászólás Aktív témák