Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    No, pénteken én is megvettem a telefont. A vodánál vettem B kategóriára (49.9) és még a full csomagot adták. :DD Rövid összehasonlítás (vs. N95 8GB) illetve vélemény.

    1. A kijelző nagy és a képminősége is nagyon jó.
    2. Az akksi is jobban bírja az N95-höz képest.
    3. A hangminőség mind fülesen mind pedig a beépített hagnszórókon keresztül jobb.
    4. Gyorsabb
    5. Könnyebb
    5. A fényképező/kamera minősége kicsit rosszabb de amire való (bohóckodásra) arra ez is bőven jó.
    6. PC suite módban nem lehet MP3-at hallgatni róla (illetve elérni a tárakat). :D Tudom ez nem sokakat érint de gondoltam leírom.
    7. Az USB és a töltő csatlakozó jobb helyen lenne alul vagy oldalt. A headphone kimenetet viszont végre megfelelő helyre rakták.

    Páran arra panaszkodtak hogy recseg-ropog a készülék. Hát én akárhogy nyomkodom nálam ez nem jön elő. A milliméteres illesztési hiba ezen is ott van a jobb felső sarokban de az szerintem légyfing. Ez az első érintőkijelzős eszközöm, és eddig bevált. Kicsit idegenkedtem tőle ameddig nem volt meg, de így utólag azt kell mondjam hogy felesleges volt.

    Ami hiányzik és zavar (és hátha ebben tudtok segíteni)

    1. Csak 4 gyorsindító ikont lehet kirakni a Home Screen-re pedig hely az bőven lenne még négynek. Erre esetleg van valami megoldás? N97-nél már megy úgy láttam...
    2. Néha random megváltozik a theme színe (főleg az érinthető gombok és a keret, ha van) aztán visszaáll. Mintha színváltós lenne. :D A gyárit használom.

    YouTube klienst használ valaki hozzá? Valahol (talán itt?) olvastam hogy a Real Player-t rá lehet venni netes rádió lejátszására is. Jól emlékszek vagy csak álmodtam? :D

    Egyelőre ennyi. Majd ha még eszembe jut valami akkor leírom.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák