Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz asysoft #9312 üzenetére

    aztán fájlok és naptárbejegyzések kivételével

    Szerintem épp itt a hiba. Én is szeretek software frissítés után hardresetelni (főleg, mikor olvasom, hogy páraknak beütnek bugok, míg nem teszik meg, nameg úgy egyébként sem árt az, ha időnként kap egy formázást...). De ilyenkor én csak a telefonkönyvet, naplóbejegyzéseket, üzeneteket állítom vissza, és pont, hogy direkt nem lövöm vissza a mentett beállításokat, hisz épp ez lehet az, ami bekavar, ha simán frissítesz, hogy változott valami a funkciókban, és arra akarja ráhúzni a régi konfigurációt, aztán beakad valami.
    És a filok visszaállítása helyett is jobb inkább autoinstallerrel újból feldobni mindent, főleg, ha azokat a programokat nem kell külön testreszabni (általában nem kell), már csak azért is, hogy ilyenkor összegyűjtöd belőlük a legfrissebb verziót, és akkor a rendszeres felülírós updatelgetés helyett ilyenkor frissíted őket clean installal...

    Bár konkrétan most nem fogok resetelni, alig 1 hónapja megtettem, mikor megvettem a telefont, ilyen sűrűn azért kár, ha nincs gond.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák