Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    GPS-t még nem volt alkalmam tesztelni, de nekem is mintha érezhetően gyorsult volna a telefon frissítés után, pedig nem is hardreseteltem, és reinstalláltam, egyszerűen backup után ráfrissítettem kábelen át NSU-val, és nem is kellett visszaállítani a PCSuit backupot, csak úgy maradt, ahogy automatikusan visszaállította önmagának a frissítés előtti állapotát. Eddig semmi bug nem jelentkezett.

    Az is igaz, hogy nekem előtte nem volt minden kerek a telóval. Kifagytak néha progik, amiknek menniük kellett volna, aztán random megjavultak, szakadt néha a WLAN félpercenként, máskor meg ottfelejtette magát félórára is, ha én nem bontottam. Úgy látszik, ezt most kiheverte a frissítésnek hála.

    Amúgy azért sem akartam hard resetelni, mert az OVI stores cuccokat sokáig tart a telefonos storeból összevadászni, neten pedig nem engedi lementeni a sys fileokat, csak elküldené a linket a telefonra, de ott is csak onthefly lehet intalálni, lementeni nem.
    Van valahol neten valami rip ezekből a telepítőkből, amit aztán az autointaller progi felhadobálna egy menetből? (Nem kérek linket, csak annyit, hogy keressem-e, mert van, vagy ne fárasszam magam, mert nincs.)

    Még 1 valamit vettem észre: Mintha azóta kevésbé merítené az akksit a zenehallgatás. Mondjuk eddig is sokkal kisebb mértékben húzta meg az akksit, mint N82-n, azon 2,5 óra a sennheiser CX300 fülessel megette annyira, hogy kezdtek fogyni a cikkek, és nem ártott bedugni, ha még használni akartam másnap, most maradnak a cikkek, és ha bedugom alig tölt még rá, max 1 órát, ami lítium akksinál a full kapacitás felé nem jelent sokat.
    Na persze talán nem véletlen, ha ExtremMusic széria...

    Ezt amúgy mikor fogják kinőni a telók, hogy már a töltöttség fele elszáll, mire elkezdenek fogyni a cikkek, és onnantól zuhannak lefelé, mint a lavina, ha még mindíg aktívan használja valaki a készüléket? Nem lehetne megjavítani a feszültség/áramerősség mérést valami áramfelvétel naplózásból, és névleges telepkapacitásból interpolált értékekkel? (szóval az utolsó teletöltés után mérné mit vesz fel, és abból saccolná mennyi maradt, és súlyozva átlagolná a realtime méréssel).
    Vagy direkt van elbaszva a visszajelző, és nem idomulnak a főképernyős cikkejek a mért %-okhoz? :F

    A hangminősége is fasza, szerintem félúton van a laptopom integrált Realtek cucca, és az asztali gépem Audigy 4-e közt, bár utóbbit csak futólag teszteltem fülessel, és érezhetően jobb, mint az N82 volt, pedig arra sem panaszkodtam a laptophoz mérten.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák