Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz kyru74 #5171 üzenetére

    Plusz az utobbi pár héten ujra aktivalták a Nokia Software rocovery tool-t, és a legtobb S60-askeszulekek sw frissitese/ujrarajasa megy az aktualisan legfrissebb sw-re.

    Szóval, ha nem letöltés a cél, hanem a telefonra felrakás, akkor ez is egy alternativa.
    Ezen elindulva pedig, eselyes, ha van community igény, akkor azt is megoldják 3rd party, hogy a többi product code alapján is le legyen töltve a firmware.

    Más téma, pl Because: én is leporoltam megint a szebb napokat látott c7-esemet, mert belefutottam ebayen egy aukcioba es lecsaptam 4e ft-ért egy uj ezust hatlap-feher kozepso darab(abban hangszóró, antennak, sim olvaso stb) fém középső elem amin a szalagkabel, gombok, elolapi kamera, hangszoro, kozelsegerzekelo, mikrofonok) meg előlap, digitizerrel egyutt. Pont volt vateran 2000 ft-ert gyari also billentyuzet, meg takaro, ami hianyzott. A t-nél pedig 1700 ft a BL-5K aksi, vettem is egyet, de doglott volt, cserelni nem tudjak, elkultek a Speedshopba, mert ők a forgalmazók, vagy a Nokia Care-be, hogy ott majd kicserélik. Szerencsére a Nokiások iszonyat jófejek voltak, és kaptam egy új aksit.
    Lényegében az alaplapon, és kijelzőn kivul lett egy új telefonom, bár az alaplapot is bedobtam ultrahangos mosóba, hogy az idokozben ratapadt por mocsok, oxid lejöjjön, most epp tesztelgetem.

    Viszont. A fejembe vettem, hogy azért írnék valami hasznos appot, nem csak sajat szórakoztatásra Bluetoothon kereszul arduinoval mókolni.
    Ha van valamire igény, és nyitott a protokolja, van api hozzá ( ergo skype, viber kilőve) implementálnám symbianra. Poenbol meg a Tinder is felmerűlt :)

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák