Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz micro #11151 üzenetére

    azt, az anyjuk 3.14csáját. Kötelesek lennének adni, sőt, elvileg azonos készüléket...
    Magyarország egy furcsa ország: itt nem a szolgáltató, boltos, a hivatalnok stb. van az ügyfélért. Itt mi vagyunk értük. Meg sem fordul a sötét agyában, hogy nélkülük nem lenne munkája. Persze, fordítva is igaz: az ügyfelek is tudnak ordenáré módon viselkedni, elvégre mi vagyunk a civakodó magyarok ... since 990.

    Elnézést az offért, és hogy itt is közzéteszem: a történet egy professzor iskolatársam szintén orvos fiáról és annak feleségéről szól, akik kimentek Ausztráliába. Részlet a velük készített interjúból:
    "Hatalmas felhőkarcolókat, piszkot, zsúfoltságot vártam, de nem így van: Sydney tele van parkokkal, gyönyörű, zöld terekkel. Például a belváros kellôs közepén: itt pihennek meg a businessmanek ebédszünetben – mondja Diána, hozzátéve: a világhírű operaház melletti Botanic Garden bejáratánál hatalmas felirat kérleli a látogatót: lépj a fűre, simogasd a madarakat, énekeljbeszélj a fákhoz! A park tele van kakadukkal, férjem és most már Martin baba is elôszeretettel eteti őket. ...S hogy miben különböznek tőlünk az ausztrálok? – Más a mentalitásuk. Kedvesek, megszólítanak az utcán, beszélgetnek. Vicces, ahogy reggelente a munkába sietô emberek az utcán köszöntik egymást.
    Nagyon kedvesek, elôzékenyek az ausztrálok. Ha segítséget kérsz, szívesen ott terem mindenki – érzékelteti a differenciát a családanya, kiemelve: „az ausztrálok a mának élnek. Számukra a tárgyiasság, külsôség másodlagos. Nem számít, hogy életük nagy részét albérletben élik le, fontosabb, hogy a megtakarított pénzt utazásra, szórakozásra
    költsék. Egy 25 és 30 év közötti fiatal például megteheti, hogy munkahelyét hátrahagyva fél-egy év Föld körüli útra menjen, a 40-50 évesek pedig biztosan ott vannak az összes fesztiválon, koncerten, pikniken".

    Nos, a szervizesek biztos nem ausztrálok...Az offom az utána következő bankkártya - kp fizetés sztorikhoz is hozzáfűzés.

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák