Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peugeotmate

    őstag

    válasz szika87 #11720 üzenetére

    Szia,
    egyértelműen az e51-et ajánlom! :D A másik kettőhöz képest sokkal barátibb a mérete,sebessége kiváló,megjelenése gyönyörű és személy szerint nem tartom kicsinek a kijelző méretét! Nekem tökéletesen megfelel netezésre! Eddigi tapasztalatom szerint nem porosodik jobban,mint bármelyik másik mobiltelefon! Az akksi valóban nem bírja túl sokáig, de kíméletes használattal azért elmegy 5 napot is (napi kb.20 perc játék,néhány perc wifi, rövidebb telefonhívásokkal)! Memóriakártyával nincs semmi gond! Persze csak akkor,ha Nokia vagy SanDisk márkájút veszel! :)) (Kingstont semmiképpen sem!) És a 3 általad felsorolt mobil közül ennek a legújabb a symbianos menürendszere!
    Hát én filmezést csak notin vagy tv-n szoktam végrehajtani,ugyanis szerintem egyik mobilon sem lehet élvezni a filmezést...szerintem! Zenelejátszásra nekem nem vált be az e51,ezért inkább vettem egy iPodot. Játékra meg nekem megfelel az e51 (bőven).
    Az E széria inkább "üzleti",mint multimédiás,tahát zenelejátszásra nem igazán alkalmas,ellenben az N szériával, ami multimédiára van tervezeve (bár nem tudom,hogy mennyire alkalmas rá)! De viszont az N73-omban nincs wifi,és nem éppen a legkorszerűbb mobil.
    Tehát szvsz az e51 a legjobb teló a 3 közül (és szerintem nem csak én vagyok így vele)!
    Röviden ennyi! :DDD

    meg

Új hozzászólás Aktív témák