Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BadaBing

    csendes tag

    Heló uraim,

    segítséget kérnék tőletek. Próbáltam utánaolvasni a problémának, kevés sikerrel. Megfrissítettem a teló (VIP Phone-os, olasz E51es) szoftverét a Nokia Software Updaterrel ahogy az elő van írva, minden rendben ment, befejezte, oké, leválaszt. Kérdezi a régiót, Magyarország (Ungheria) nem volt, de az legyen a legkevesebb, nyomtam egy Bulgáriát, időbeállít, fasza. A menü nagyon kavarcs volt, de ez még a kisebbik baj.

    Most már nem tudom bekapcsolni. :( Gyanítom, nem lehet nagy baj, mert nyomom hosszan a gombot, zizzen egyet, lámpa kigyullad, halvány világítás bekapcsol a kijelzőn, de ezt kitartja 10 másodpercig és elalszik megint. :(((

    Van ötlete valakinek esetleg? (Ja és csak az infó kedvéért, mielőtt kérdeztem, olvastam a fórumot, 3550 körül járok.)

    Egyébként 8 hónapja vettem a VIP Phone-nál, eddig semmi gáz nincs, teljesen meg vagyok elégedve, tökös kis teló. Azt hiszem jövő héten beviszem az üzletbe, hogy varázsolják vissza nekem.

    Előre is hálásan kösz a tanácsokat.

    (Apró 10 forintos kérdés, mi az hogy a fring jelerősségtől függetlenül csak bizonyos hálókat tud használni? Milyen beállítás miatt nem tudom pl a meki wlanját használni akkor se ha egy méterre állok a routerüktől?)

    üdv,
    bb

Új hozzászólás Aktív témák