Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agszabv

    csendes tag

    Nem tudom mi történt a telefonommal, de a képernyő semmire nem reagál, semmit nem érzékel, semmit nem tudok beírni. Többször kivettem az akksit majd vissza, de sajnos a pin kódomat sem tudom beírni (az oldalsó gombok működnek lehet hangerőt állítani stb. csak a képernyő nem érzékel semmit.) A szervizen kívül más ötlet ?

    Ma reggel mielőtt elviszem szervizbe gondoltam csinálok egy hardresetet hátha meg gyógyul a telefonom, de legalább az adataimat ne lássák. [link] Sajnos elnéztem és Lumia 520 hardreset WP7-et alkalmaztam Volume down + kamera + power. Erre /moderálva/ belép a telefonom és azóta semmi baja :W

    Még egy érdekesség : már tegnap is láttam mikor már nem működött a képernyő hogy a dátum visszaállt 2013.03.16-ra, és most hogy megint érzékel a telefon de a dátum úgy maradt. Szerintetek hardver, szoftver, vagy az időutazásnál volt valami hiba ?

    Amúgy is kivagyok ábrándulva ebből a telefonból (az eddig használt androidosokból is), de most még jobban. Hihetetlen hogy 2013 nincs olyan telefon, amivel biztosan lehet telefonálni (nem fagy le a zsebedbe, fel tudod venni ha csöng és a képernyő is érzékel, ha szól a rádió elhalkuljon ha vége a hívásnak folytassa a rádiót, ne kelljen azon izgulni hogy reggel ébreszt-e mert éjszaka lefagyott stb..

    -------------------
    Kérlek, finomabban fogalmazz, e topikban nem dívik ez a hangnem. Köszönöm!

    [ Módosította: #40993792 ]

Új hozzászólás Aktív témák