Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NGA

    addikt

    válasz old rocker #1151 üzenetére

    Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem.

    OK

    csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat.

    Mi a bajod a levelezővel? Nekem tökéletes. Minden levelet azonnal megkapok, mindre tudok válaszolni, tudok törölni stb. Mi kell még? Képet tudok beszúrni, mást meg a skydriveról linkelek. Mi olyan szar?

    Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát.

    Nekem tökéletes. Be van kapcsolva a mobilnetem, vagy a wifi, és mindig megjön az üzenet, vagy a hivás.

    Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba.

    Ki tudod kapcsolni, tudod szűrni a névjegyeket, és ezek eltünnek onnan. Csak kérdezzél, bár ez eddig kb 4 naponta le van irva, hogy kell szűrni. Ha gondolod, segitünk.

    A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb.

    Valahol ezt is leirták, hogy mi a baja, amikor ilyet csinál, és hogy mit kell tenni, mivel a maga a feltöltött fájlban van a hiba.

    Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint.

    Erre ott van a naptár, de nekem pl tökéletesen importálta. Nézd át a filet itt is.

    Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik.

    Akkor vegyél egy androidot. Ha elötte elolvastad volna a hozzászólásokat, és úgy veszel telefont, akkor kevesebb bajod lenne, vagy nem ezt vetted volna. Nekem volt androidom, de soha többet. És pont ASUS-om volt.

    De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.

    Akkor add el, és vegyél egy androidot.

Új hozzászólás Aktív témák