Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz Garyka #12554 üzenetére

    Az a baj az ismerősökkel hogy kevés tapasztalattal dolgoznak. de ha van is negatív tapasztalata az végederményben egy ember. meg sokszor van az 'azt hallottam'.
    érdemes a wp rendszer ismertetőjét itt a ph!-n elolvasni meg pár készüléktesztet. a wp topikját is nézni (figyelem sokszor megy az ekézés hogy gáz, de alapvetően az ott lakók nemcserélnék semmire a cuccot. csak nyilván nyitott szemmel járnak és ha vlami tényleg gáz azt mondják.)
    jómagam és még sokan középkategóriás droidról jöttünk és jobbára nem bántuk meg. én mostanában gondolkodom hogy Úrnőmnek is újítok egyet karácsonyra, :)

    szóval csak azt mondom hogy lehet h nem ez a te rendszered, de semmiképp sem az 'azt halottam' 'szerintem' stb alapján hanem sok utánaolvasás, és pár wps teló alapos megnyomkodása után érdemes dönteni mi legyen.
    ahogy fentebb írták pcről tudsz rakni cuccokat a telóra, meg ebookot is (itt érdemes figyelni mert a fiction bookreader az ami sdről is tud könyvet importálni a saját magának fenntartott tárhelybe. míg mások pl bookviser "csak" skydriveról. az is jó amúgy.
    én újabba a file downloaderrel és firefox fireftp pluginjével másolok gépre. madzag nélkül. :)

    user112:az a baj hogy én a tokot is zsbben hordanám. akármilyen tok többet vastagít -zsebben hordás szempontjából- mint a szilikon tok. amúgy van pár flipes tok ami tetszik, de zsebben nemjó. nekem.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák