Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Az első tapasztalatok a belakás után nagyon pozitívak, ez a telefon egyszerűen remek; droid után tényleg felüdülés használni. A dizájn szerintem nagyonállat, a kamera szvsz egyáltalán nem gáz, az enyém sehol nem nyekereg, a kijelzőn is csak akkor látok alul egy icipici bevilágítást, ha fullra feltekerem, és koromsötétben valami teljesen fekete hátteret nézek. Ha nem célirányosan idézem elő a fórumban írtak hatására, sosem tűnt volna fel.:)

    Az ugyan nem a telefon hibája, viszont bosszantó, egyenesen elszomorító, hogy szinte minden értelmes app fizetős.. Azért az, hogy egy divxlejátszóért is több mint 700 forintot kéne kicsengetni, az elég gáz..
    A kártyám meg már droidon sem működött vásárlásra, mondjuk ott mindenből volt vállalható ingyenes alternatíva.. Sosem voltam warezpárti, de olyan körülmények között, ahol még egy normális videólejátszóért is számottevő összeget kell fizetni (a készülék árához képest), kicsit érvágásnak érzem, hogy semmilyen megoldás nincs.. :( Ez így nem biztos, hogy hosszútávú együttműködés lesz, pedig az első örömök után már azt mondtam, hogy ezek után az életben nem kell többet droid, max. egy komolyabb lumia. :(

    A tárhelyem is vészesen fogy, arra van valami megoldás, hogy az 'egyéb' dolgokat törölni lehessen? Gőzöm sincs, mi foglal el 1,2GB-ot.. :(

    A térképek sd-re mentése ahogy láttam külön nokiás alkalmazással lehetséges, ilyenem sajna nincs, legalábbis a megjelölt helyen nem találom. Valaki ki tudna segíteni? Privátban is köszönettel veszek minden infót. :)

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák