Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz Sub-ZeRo #15378 üzenetére

    Te nem voltál személyeskedő, csak teljesen félreértettél. Az intelligens keretek között maradó vitával semmi gond nincs, úgyhogy erre még pusztán a pontosítás végett reagálok - egyébként én sem szeretném szétoffolni a topikot, úgyhogy szerintem sem kell nagy csinnadratta ennek.

    "A 700 Forint még 1000 forint sincs, de kiadnál egy 120 ezres telefonért pénzt, meg akkor már költenél is 700 Forintot egy nyamvadt appért, de 24-38k közé eső telefonhoz nem adod ki..."

    Ha megtehetném? Naná hogy kiadnám, mert akkor már eleve nem 520-at vettem volna, hanem minimum 920-at. Ebben az esetben pedig pont nem érdekelne, hogy mennyibe kerülnek rá a számomra fontos dolgok.
    Nem az a lényeg, hogy ehhez a telefonhoz nem adom ki az adott pénzt - mondván ez csak egy olcsó cucc és minek -, értelemszerűen tisztában vagyok vele, hogy későbbre is megmarad amit megveszek, ergo tökmindegy. Pontosabban annyiban nem mindegy, hogy perpillanat azért vettem 520-at mert erre volt keret, droidnál valami élhetőbbet akartam, ebben az ársávban pedig ez volt az egyetlen - hozzáteszem egyébként szuper - lehetőség.

    Pusztán annyi történt (és egy szóval sem több), hogy egy hsz-ben összefoglaltam a 2napos tapasztalataimat a droid után, amiben véleményként megemlítettem, hogy a droidhoz képest itt bizony az eddig alapvetőként megszokott dolgok zöme is fizetős (nyilván nem csak 1 darab 700 ft-os appról van szó, hanem magáról a koncepcióról), amit ha tudtam volna előre, alaposabban átgondolom, hogy a jelenlegi gazdasági lehetőségeimmel erre a platformra váltok.

    Ennyit állítottam, erre egyetlenegy fórumtárs volt az, aki nem abból indult ki azonnal, hogy "némmá', megint egy ingyenélő" és normális alternatívát mondott, a többieknek azonnal céltábla lettem.

    És most ha félreteszed azt a nyilvánvaló prekoncepciódat, hogy egy elégedetlen warezbajnok vagyok és újra elolvasod amit írtam, egész biztosan kitisztul a sztori.

    :R

    kezman:

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák