Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz nash2 #15926 üzenetére

    én 3 éve használok androidot tableten, és nagyrészt csak böngészek.

    az első 2-nél meguntam, hogy a samsung csak ígérgeti a frissítést, de valójában alig adja ki. a népszerű programok pedig mindig a legújabbra vannak optimalizálva, így idővel a régebbi rendszereken hibákat produkálnak. mivel a nagyobb gyártóknak millió terméke van, mindegyikkel egy kis csapat foglalkozik csak, ezért a driverek szarul megírtak, hibásak és erőforrászabálóak, ugyanez igaz az oprendszerre, és a frissítések leginkább csak hibákat javítanak. a fejlesztők is szenvednek, mert ezermillió készüléken kell tesztelniük az alkalmazásokat, folyamatosan javítgatni kell hogy mindenen jól menjen, és mellette mindig kapják az ívet. a vírusos programokról ne is beszéljünk.

    iphone-t nem használok, kollégáim közül van akinek van. előnye, hogy kevés a készülék, a szoftvert azokra optimalizálják, a fejlesztők így tudják mire számítsanak, és a felhasználói élmény ezáltal jó, mert a dolog működik. sajnos a régebbi készülékekre - mint látszik - ,az újabb ios-eket már nem optimalizálják, így a 2-3 éves telefonok szépen elavulnak. hátránya: a zártsága, a kisméretű kijelző, és az ára. ekkora árat fizetni érte szerintem inkább felvágás mint realitás, leszámítva persze azokat, akiknek munkára kell.

    lumia 520-at egy hete használok, kollégáim között van aki 1-2 éve használ wp8-at. sokmindent nem tud, de stabil, de azt tudja, amit tudnia kell: telefonálás, emailezés, navigáció, zenehallgatás, kis böngészés. nekem több nem kell, és a felívelés alapján sok más embernek sem. nem véletlenül veszik százasával ezeket a telefonokat a cégek sem, üzleti telefonnak tökéletes.

    és az ára? 25e-ért vettem dominóval. ennyiért normális androidot teló közel sincs. az iphone 5x meg 182e.

    van még kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák