Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blyan

    félisten

    válasz Tin #16204 üzenetére

    Nokia Storyteller

    - Nokia Camera

    - Bluetooth Low Energy
    Support for Bluetooth LE also comes in with the Black update, although a number of devices (520, 620, 625, 720) got it with Lumia Amber.
    Bluetooth LE, or low energy, is designed for a connection to devices like fitness trackers or heart rate monitors, like the Adidas MiCoach accessories.

    És a MS GDR3-as frissítése.

    Kisegítő lehetőségek. Ez a frissítés számos fejlesztést tartalmaz a gyengén látóknak.

    Tárterület. Egyszerűbb lett a tárterület felszabadítása és az ideiglenes fájlok kezelése. Az új kategóriák egyértelműen jelzik, hogy mi foglal helyet a telefonon.

    Autós üzemmód. Elvonja a telefon a figyelmét vezetés közben? Az Autós üzemmód lehetővé teszi a bejövő hívások és SMS-ek automatikus megválaszolását, így figyelme valóban a vezetésre összpontosulhat.

    Képernyő. Szeretné az ágyban olvasni e-mailjeit? A képernyőtájolás zárolásával megoldható, hogy a telefon elforgatásakor a képernyőtartalom ne kövesse a mozdulatot.

    Wi-Fi. A mobil adatátviteli forgalom már az üzembe helyezéskor csökkenthető, hiszen már a beállítás közben csatlakozni lehet Wi-Fi hálózathoz.

    Internetmegosztás. Ebben a szoftververzióban már lehetőség van a telefon mobil adatátviteli kapcsolatának Microsoft Windows 8.1-es eszközökön való használatára. Ehhez Bluetoothon keresztül párosítani kell őket a telefonnal.

    Bluetooth. A Microsoft megoldott több ismert problémát, és javította a Bluetooth-tartozékok kapcsolatminőségét.

    Csengőhangok. Kreatívabban használhatja csengőhangjait. Most már az SMS-ekhez is külön csengőhang rendelhető, így a telefonra pillantás nélkül is tudható, kitől jött üzenet. Ezenkívül egyéni csengőhangokat rendelhet az SMS-ekhez, a csevegőüzenetekhez, az e-mailekhez, a hangüzenetekhez és az emlékeztetőkhöz.

    Alkalmazásváltó. Az alkalmazásváltóval gyorsan bezárhatja az alkalmazásokat, ha már nincs szüksége rájuk.

    További fejlesztések. Számos további javítással bővül a Windows Phone rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

Új hozzászólás Aktív témák