Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz SQX_Barto #1636 üzenetére

    Hali!

    Micro SiM vásárlás hogyan működik? (Ha függetlenül venném)

    A szolgáltatód -ha régebbi a kártyád, meg egy alkalommal- díjmentesen cseréli micro simre a simkártyádat. Adapterrel kapod, így ugyanúgy tudod használni két méretben. Előtte viszont -ha van rajta- mentsd le róla a számokat, mert azok vesznek, lévén, hogy új kártyát kapsz.

    Milyen "hátránya" van a T-Mobile függésnek? Frissítések szempontjából?

    Ezt mondjuk személy szerint tutira nem tudom, de én is hallottam arról, hogy némely gyártó különbséget tesz a független és a függőként legyártott készülékek között és ez lehet szolgáltató/gyártó függő. Ismerősöm járt úgy a Sony telefonjával, hogy közel 100.000 Ft-ért megvásárolta T-mobile-tól, a Sony kiadott rá újabb androidot, de kénytelen a 2-esel szívni és azt használni, mert a függő verzióhoz se a T-Mobile se a Sony nem biztosítja a hivatalos frissítést. Függetlenítéssel, vagy rootolással semmi gond nem lenne, de hát akkor ugye bukja a még hátra lévő garanciát. Sokat hadakozott, meg vitatkozott a szolgáltatóval emiatt, hogy ez mekkora egy genyó hozzáállás, hogy vett nem kevés pénzért egy telefont és a support nulla.
    Szóval, a kérdésedre a válasz elég kétséges. Én már elég régóta nem veszek kártya függő telefont, mert én saját magam tapasztaltam, hogy ha független telefonod van, maga a gyártó szervizháttere sokkal jobban áll hozzád.

    Mennyire gyakran jön update? A 8.1-es elvileg mikor várható? (azt hiszem az jön most és nagyobb terjedelmű lesz)

    A szoftver update-ek az áruházból szinte folyamatosak, a rendszer frissítések azok a Microsofttól függenek. Olyan régóta nincs W8-as telóm, hogy meg tudjam állapítani mennyire gyakori a rendszer szintű frissítés, de az alkalmazások -a gyáriak is- elég gyakran frissülnek.
    Ami a 8.1-et illeti, az mondjuk engem is érdekelne, hogy egyáltalán elérhető lesz-e a telefonra.

    A térképnél az ország megkötés mire vonatkozik? A hangos navigációra?

    Igen, a here drive-ra, úgy tudom. Csak abban az országban használható, hol aktiválva lett a készülék. A térképet magát meg azt töltesz le, amit akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák