Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roobert

    csendes tag

    (#1647) matthewwwwww

    Elkezded törölgetni a kendővel a kijelzőt, 1-2 percig, hogy tényleg minden szennyeződés eltűnjön. A fóliát úgy kapod meg, hogy mindkét oldalán egy vékonyabb fólia van (három rétegből áll), hogy pormentes legyen, ezeket szokták 1 és 2 számokkal jelölni.
    Először az 1-es számú réteget kezded el lehúzni, de ne teljesen, csak éppen annyit, hogy a elejét rá tudd illeszteni a kijelzőre. (Tehát nem a számozott réteget kell felrakni a telefonra, az csak védőréteg.) Ezután egy kártyával (pl. bankkártya) folyamatosan simítod a kijelzőre, kinyomod a buborékokat alóla, végül teljesen rásimul, és teljesen lejön az 1-es réteg (kidobható). Ha nem sikerül elsőre, mosd le vízzel a fóliát, pici cseppek maradjanak rajta, és próbáld meg úgy rásimítani. Egy törölközővel pedig itasd fel folyamatosan a kijövő vizet.
    Ekkor már rajta van a fólia a telefonon, felül pedig a 2-es réteg van, amit szintén le kell húznod, de óvatosan, nehogy feljöjjön vele maga a fólia is. Csak akkor szedd le a 2-est, ha tökéletesen áll a fólia a kijelzőn.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák