Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neurotoxin

    őstag

    válasz confuser #16735 üzenetére

    Már olyan érzésem van időnként, hogy kezdem megérteni az MS gondolkodását a felhővel kapcsolatban. Elsőre tűnik átgondolatlannak, de:

    Az talán az én hülyeségem, hogy csak most jöttem rá mikor a névnapokat összeszinkronizáltam a naptárral, hogy valójában a Microsoft fiók=a telefonkönyvben szereplő Hotmail (Live) fiókkal. Beléptem a windowsphone.com-on, eddig stimmelt is a dolog, mert ott a Microsoft fiókhoz tartozó loginommal szoktam belépni. Ezekután a Clemi névnapos posztja világosított fel engem, hogy a Hotmail = a Live accounttal, majd ettől vezérelve a https://login.live.com-ra (hogy továbbb bonyolítsuk, ez az outlook beléptető oldala) átlépve, ott találtam a telefonomon lévő Hotmail fiók szinkronizált adatait (telefonkönyv, naptár, outlook, skydrive).

    Nah most kérdem én, erre magamtól kellett volna rájönnöm? :U (Bocsi, ha nem követhető)

    Véleményem szerint ez a sok fiók összekapcsolgatás néha csak bonyolítja a dolgokat, míg segítené. (Tudom, hogy én nem vagyok tisztába a Microsoft szolgáltatásaival, de ők meg mintha a szolgáltatások elnevezésében nem lennének a toppon.)

    [ Szerkesztve ]

    18 éve a PH! lapcsaláddal!

Új hozzászólás Aktív témák