Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Péter747 #1678 üzenetére

    Az ígért fotók:

    *
    Disclaimer: nem vagyok fotós, egy több, mint 6 éves kiskompakttal próbáltam lekapni a két telefont. A Galaxy S-en ráadásul egy csúnyán feltett fólia van (ami rajta is marad addig, amíg meg nem érkezik hozzá a jobb minőségű).

    (Ha valaki szeretne jobb összehasonlító fotókat csinálni a két telefonról, szívesen a rendelkezésére bocsátom őket! Mármint nem kölcsönadom, hanem a jelenlétemben fotózza le őket... :) )

    Képmegjelenítésben szerintem a Galaxy S pentile-s amoled kijelzője szebb színeket ad, mint a Lumia 520 IPS-e, de ez köszönhető az amoled gyári túlszaturáltságának - a Lumia 520 színvilága áll közelebb a valósághoz. Érdemben én nem látok a Galaxy S kijelzőjén sem szemmel látható pixelt (a Cyanogenmod GUI-ban azért látszanak itt-ott recésebb élek, de fotómegjelenítésnél ennek nincsen nyoma).

    He-Nike: igen, szerda-csütörtök táján fogom átvenni, ha minden igaz, fogok arról is fotót feltenni, illetve leírni benyomásokat.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák