Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeniL

    tag

    Sziasztok!

    Pár napja váltottam én is androidról. Előtte Huawei Y300-am volt, nem volt rossz készülék, de látszik, hogy hasonló paraméterekből egy WP8, mit ki tud hozni, amit egy android ilyen szerény hardveren képtelen.

    Összességében meg vagyok elégedve vele. Vannak hiányosságai a rendszernek, de szokható, gyorsan tanulok, tehát ezzel nem lesz probléma, nem eszetlenül váltottam, mert utána olvastam, szóval nem fogok szitkozódni, tudom mit vállaltam:D

    Mivel csak 3 napja vagyok tulaj, és előtte is csak bele-bele olvasgattam a fórumba, nem szeretnék 18,5 ezer hozzászóláson átnyálazni magam, szeretnék 1-2 kérdést feltenni, és bár sejtem ezeket kitárgyaltátok, így elnézést előre is.

    - Beszéltetek nem is olyan túl régen valami "prémium kategóriás" tokról, talán linkeltétek is, de nem találom. Tetszett. Jelenleg egy S-line szilikon tok van rajta, de olyan szinten alig lehet nyomkodni azt a szerény 4 gombot ami rajta van, hogy kell valami normálisabb, de mivel minden eddig vásárolt telefonomra vételkor vettem fóliát és valami tokot. Akkor csak ezt tudtam.

    - Van valami olyasmi alkalmazás, ami kirakható csempének amivel némítani és csengetés+rezgőt lehet állítani? Kényelmetlen a hangerő gombot nyomkodni, vagy akár 1x megnyomni és tudom ott lehet a kis ikonra nyomni és váltogatja, de ha lenne valami kirakható csempe, jobban tetszene.

    - Le tudom vele játszani a feliratot is? Most másoltam rá egy sorozatrészt, mellé a feliratot (amit ugyan úgy neveztem el, mint a filmet) és mégsem játssza le. (Azt,hogy az mkv-t fel sem ismeri, arról már korábban olvastam), de azért egy felirat nem lenne rossz dolog....

    - Van egyéb böngésző az IE-n kívül? (Leginkább a könyvjelzők szinkronizációja hiányzik, egyébiránt semmi bajom az IE-vel.)

    Összességében tetszik, nagy hirtelenjében ennyi jutott eszembe, szerintem még felmerült korábban pár dolog, de vagy megtaláltam a választ, vagy öregszem és elfelejtettem :D
    Más világ, de szokható, bár előtte én nagyon benne voltam a rootolás/BL nyitás/romolgatás témába és eléggé rutinossá váltak a dolgok, de azért, mert ott csak így tudtam elfogadható sebességet kihozni a telefonból.
    Itt nem kell, csak megy és kész, nem kell érteni hogyan, csak megy. Remélhetőleg ezek után lenyugszom és a telefont rendeltetésszerűen fogom használni, nem úgy, mint előtte a másikat, amit 3 naponta romoltam, mert hát "sosem voltam vele elégedett :D".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák