Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m1lan

    őstag

    válasz nicu71 #19509 üzenetére

    Nem olyan rettenet, mint az elődei. Az LTE változat (jobb, mint a sima) egész emberi áron van a Telekomnál. Elég erős a hardvere, pláne WVGA felbontáson, és a RAM is 1gb benne... csak hát Samsung, azt meg nem szívesen vennék, mert kívül-belül ótvar :DDD típushibája "csak" a szokásos: kopik a krómos hatású festés a keretről.

    A szívem a Sony felé visz, mert szvsz az ő telefonjaik a legszebbek külsőre, a kezelőfelület és a zenei minőség is odahúz, viszont optimalizációra nem nagyon szeretnek időt fordítani, és az 520 IPS kijelzője már lehet, hogy fura lenne megint TFT-zni. Xperia M-ben kevés a belső tár, és kicsi a kijelző (hiába ugyanúgy 4", ha 16:9 a képarány) az Xperia L meg elég ramaty kamerában, de még mindig az áll a legközelebb az igényeimhez. Talán addig jön valami jobb ajánlat, vagy az ősöket sikerül valami drágábbra is rávenni (LG Optimus F6, Sony Xperia SP) - ha már egyszer azért kell telefont váltanom, mert anyám igényt tart a Lumiára :DDD

    A legjobb egy WP8.1-es Sony lenne nekem, csak a Nokia/Microsoft extrák már hiányoznának. Imádom a Windows Phone rendszert, Android után megváltás, de elég siralmas, hogy Október óta nyúzom az 520-at, és az értesítéseket azóta sem sikerült 100%-osra megcsinálni, a fácsebúk például ha nem késik órákat, akkor alig jelez valamit. Apropó, a Béta változat az új frissítéssel hogy muzsikál? A hivatalosat használom, csak azért kérdezem... ;)

    Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Új hozzászólás Aktív témák