Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    No, az este felkerült a 8.1, eddig maximálisan elégedett. Az eddig is nagyon jó telből még jobb lett. Nekem egyszerűen tökéletes, gyakorlatilag ez számomra A telefon:) Ha lenne rajta előlapi kamera, akkor maga lenne a 10/10, így csak 8/10, de ez is csak Skype miatt. Másikat ez miatt viszont véletlenül sem akartam venni, bőven megvagyok így is vele.

    Most, hogy 8.1-el végre van Adatforgalmi segédem (Vodafone a tel, ezért eddig nem volt), látom, hogy mi "eszi" a mobilnetet. Az összes telepített és gyári prog közül a Kapcsolatok fogyaszt legtöbbet! Kérdés, hogy miért? Mi fogyaszt a kapcsolatokban mobilnetet és hogy tudnám azt letiltani, lekapcsolni?

    Nekem mobilnet mellett csak a WhatsApp kell, hogy működjön, esetleg a Skype szöveges része, más nem. Meg ha kétóránként leszedni a gmail leveleimet, az ok, de ezek mind minimálisak. Segítsetek ezt megoldani!

    Illetve a billentyűzetnél jól látom, hogy a .(pont) van a , helyett? Mintha eddig , lett volna alapból 8.0-án, de ebben nem vagyok biztos. Ezt esetleg lehet állítani?

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák