Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz gahor72 #24007 üzenetére

    Ez nem igaz. Androidra is inkább megvettem pár alkalmazást amire igazán szükségem volt. Biztonsági megfontolásból sem engedhettem meg magamnak, hogy pl warezolt swifteyt használjak...
    Windows Phone esetében, vicces, de nem kell nekem annyi külsős app. Billentyűzet pazar olyan jó mint a swiftkey+soha nem lassul be, a WP8 zenelejátszója pont olyan amit évekig kerestem Androidon, tehát ezért sem kell fizetnem, sem fizetőst letöltenem. Nincs szükségem megvenni egy RSS olvasót sem, mert a Nextgen reader pont olyan fasza és reklámmentes min anno volt a Google Reader... Nem kellett nézelődnöm a fizetős offline navigációk között sem, mert van Nokia Drive. A legjobb az egészben, hogy főleg nem fizettem tweakelő appokért... De pláne nem fizettem egyetlen biztonsági appért sem amióta WP-t használok.

    Szóval Nem lenne tele fizetős appokkal, sokkal inkább támogatnám a fejlesztőket egy vásárlással köszönetképpen. Ha nagyon akarnám úgyis megtalálnám a warez módját, de nem égetném magam fórumokon, hogy még ahhoz is gyökér vagyok, hogy felfogjam mennyire ciki és szégyen, ha már valaki a lopáshoz is segítséget kér, ráadásul nyilvánosan.

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák