Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz Wyll #24950 üzenetére

    Az a baj, hogy 1 giga is kevés. Legalább 1.5/2 Giga ram kell hogy legalább 1 gigát használhass belőle. Ugyanis hatalmas kamu az 1 giga.

    Galaxy Nexuson kb 600 megát lehetett használni belőle, Lumia 520-on meg 320 mega körül van amit a felhasználó használhat és így is limitálva van az előtérben lévő program 130 megára.

    Szóval 2 giga az ajánlott követelmény Android alá.

    (#24933) m1lan

    "DE! A múltkor pl. kapott egy frissítést, aminek hála elég hektikusan kezdett működni. Ennek eredményeképp nem igazán akartak jönni a pushok. Vagy nem is jöttek egyáltalán, vagy órákat késtek. Fel kell rá készülni, hogy ha megint belenyúlnak, simán előfordulhat, hogy megint baj lesz az értesítésekkel."

    Ez bárhol megeshet. Kár ezért a WP-t vagy az Androidot okolni.

    "Amiért kiemeltem az üzeneteket: bár a Microsoft-féle Facebook app (főleg a Beta) egész jól működik, sajnos nem mindenről értesít. A fontosabb dolgok jönnek pushban, a többit csak egy szám jelzi a csempén. Azt meg ugye nem nézegetjük 0-24-ben."

    Mert bekapcsolva kell tartani a Wifit kikapcsolt képernyőnél is, ha azt akarod, hogy állandóan elérhető legyél. Szerintem ez tök logikus. Ritkán előfordul, hogy nem jelez amikor valami más van előtérben, de ez a ram limitációk miatt van 520-on.

    "Akármit is mondasz, közösségi médiára a kukarobi jobb választás, jelen pillanatban mindenképp. :K
    "

    Egy félgiga ramos droidos telefonon se fognak rendesen megjönni az értesítések, sőt még 1 giga ramos telefonon se jöttek rendesen az értesítések nekem, még akkor sem, ha teljesen alap dolgok voltak fent csak, mert egyszerűen bezárja az Android is a picsába a szolgáltatást, és cask a következő csatlakozáskor indul el megint, ha van rá figyelője. Ott is állandóan szopó van a Google szerveréről jövő push értesítésekkel...

    ... vicces, de a Windows Phone tervezésénél fogva elvileg jobban kellene kapja a push üzeneteket a központi szolgáltatás és a központi szerver miatt, mint az Android a központi és saját szerverek és mindennek külön szolgáltatás miatt. /ramhiánykor kiszámíthatatlanul kezd működni/

    Ami amúgy a valóéletben meg is látszik, mert sokat panaszkodnak G+ on is miatta, hogy nem jön semmi rendesen...

    Az android 2.1 után bevezette a takarékos wifi módot, ami kikapcsolt képernyőnél is aktív kapcsolatot tart fent a szerverrel. A Windows Phone 8.1 ben most értünk el oda, hogy itt is így lesz DEFAULT. Tehát nem lesz gond az értesítésekkel. Addig is a wifi maradjon aktív a képernyő kikapcsolásakor és úgy fog menni minden mint Androidon 8.0 alatt is.

    Csak hát én sajnálom az Akkut, meg idegesít ha folyton pittyeg. De ami igaz igaz, jobban rábíztam magam a Nexusra. Itt már nincs meg bennem ez, mert így szoktam meg, amin amúgy lehetne változtatni, ha akarnék. De nem hiányzik igazán, a fontos emberek eddig mindig elértek.

    Androidon nem ment nekem a Facebook push, a Google+ Push, a Youtube Push, sokszor a Gmail-sem. A Hangouts is kiszámíthatatlan volt a Skype meg főleg. Egyedül a Facebook messenger ment rendesen. Ahogy WP-n is, sőt itt a Skype is elég jó amiatt amit fent taglaltam. Szóval semmi különbség nincs ilyen téren számomra a két rendszer között. Egyik sem tuti.

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák