Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz rbertkrl #25162 üzenetére

    A mobilnet gondolom azért nem került be, mert más országokban nincs az, mint itt, vagyis nem kell horribilis árat fizetni egy maroknyi mobilnetért (50 megás csomagok 500 forintért?), náluk az teljesen normális, hogy 0-24 be van kapcsolva. Magyarország túl kicsi piac az ilyen dolgokhoz, és az MS mindig nagyban gondolkodik. Ettől még lehetőség lehetne rá persze.
    Bár nekem csak 50 megás a netem, szerencsére szinte mindig van megbízható wifi a közelben, a frissítéseket és egyebeket pedig nem végzi mobilneten a telefon, szóval mindig be van nálam kapcsolva.

    A többi meg... hát igen, eltérő felhasználói igények. A játékok szerintem is jobbak voltak mikor össze voltak tömörítve egybe, bár én már megszoktam ezt a listába kihányt megoldást.
    A lassulást én nem vettem észre, bár nem szoktam zenét hallgatni játék közben, de most megnéztem az MS Solitaire Collection-t (ami híresen szarul használja a procit, amitől a nagyobb merülés mellett forralja is a telefont), illetve az Amazing Alex-szet is, de semmi lassulást nem tapasztaltam egyáltalán, a zene sem szaggatott be. Talán a Klondike lassabban töltött be, de nem mértem le, és nem is szaggatott.
    A külön frissítésekről már volt itt szó, elméletben nagyon hasznos, gyakorlatban eddig nem vettük észre (bár a hirtelen elcseszett Naptár appot elég hamar javították, ezt egy rendszerfrissítéssel macerásabb lett volna megoldani).
    Nem tudom hány alkalmazásom van, de rengeteg, és az ABC elrendezés nekem nagyon jól jön, ha pl. a zene appra szeretnék rábökni, így nem kell vadul húzgálnom a listát lefelé.

    De az is igaz, hogy én egyszer sem végeztem HR-t a telefonon, pontosabban egyszer, mikor megvettem, és e-mailt kellett cserélnem. Azóta jött Amber, Black és a 8.1, egyszer sem volt komolyabb gondom, csak néhány apróbb, néha idegesítő, amit appok okoztak. Másnál az Insider miatt merült nagyon a telefon, a harmadiknál is ki tudja miért van/volt gond. Szóval működhetne minden telefonon ugyanúgy a rendszer, de nem fog, mert a felhasználótól is függ. De várjuk ki a Cyan-t.

Új hozzászólás Aktív témák