Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzsoo1

    aktív tag

    válasz #58000384 #27934 üzenetére

    Apám használta ezt a telefont, le kell szednem róla a képeket. A szinkronizáláshoz beregisztráltam egy live és egy microsoft fiókot. Az live hoz egy live.com végű email címet írtam, ez szinkronizált, de a képek a weben sehol. A microsoft email fókhoz szintén a live.com-ot regisztráltam, gondolva arra, hogy ez csak email-eket szinronizál. Ez nem teszik neki, de a hibaüzenet jellegéről nem tájékoztat.

    A következő kérdésem lenne. Adott a settings / biztonsági mentések . Itt beállítom hogy a skydrive-hoz mentsen, de itt nem tudom beállítani a live.com-os fiókomat, mert azt mondja, hogy már létezik ilyen fiók a telefonomon. A fényképeknél is van egy fiók beállítása, de ide se tudom a live.com-os email címemet beállítani. Tehát változatlanul nem lehet sehol látni, hogy mikor szinkronizált le és pontosan mit. Ez hol látható?

    Valami rohadtul nem működik itt, de lehet hogy én vagyok a béna. Net van, a böngésző működik.

    A segítséget előre is köszi.

    Szerk: Valóban, nem szinkronizálni akarom, hanem a telefonon készült képeket fellőni a felhőbe.Most került fel a 8.1 , ezzel szinkronizál, de a képek nincsenek fenn a onedrive fiókban.

    [ Szerkesztve ]

    Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

Új hozzászólás Aktív témák