Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz touchscreen #30102 üzenetére

    Én éppenséggel tudnám használni az NFC-t, BT-s hangfallal való párosításhoz.

    Az AMOLED beégésről annyit, hogy az 520 előtt két és fél évig volt SGS-em. Ha az nem égett be nálam, a 820 sem fog.

    Az LTE, az 5 GHz-es sávon is működő wifi nekem szintén előny.

    A vezetéknélküli töltés nem azért hasznos, mert "2mp előny", hanem mert munkahelyen is napi tíz-tizenöt alkalommal biztosan felkapom a telefont, legalább ennyivel sokszorozd meg a "2mp előnyt", ami gyakran több két másodpercnél + nincs olyan, hogy ki kell rántanom a töltőt a micro USB-csatlakozóból gyorsan, mert mondjuk magánügyben keresnek, amivel inkább elvonulok, hogy ne a munkatársakat zavarjam az irodában, vagy máshol van dolgom az irodaházon belül és viszem magammal a telefont. A vezetéknélküli töltés nekem olyan kényelmi szempont, amiért hajlandó vagyok fizetni.

    Nem játszottam az 520-on sem nagyon (talán kéthetente egyszer valami egyszerű logikai játékot, nem az okostelefon az ideális játékplatform nekem), mégis érezhetően hátrány volt 8.1-en, hogy csak 512 MB RAM van benne, úgy általában az appok betöltési idejével kapcsolatban. Persze mindez nem annyira lényeges, amíg nem látsz mellette egy 1 GB RAM-os WP-s telefont...

    Az akkuidőt nálam hazavágta a 8.1, több HR sem javított ezen, az én felhasználói szokásaimmal (sok mobilnetes böngészés/kijelzőhasználat a lényege) reggel levettem a töltőről, délután már töltőre kellett dugni, mert este 6-ra lemerült volna csontra, ehhez képest a 820 nem lesz rosszabb.

    Arról nem is beszélve, hogy ha elmegy annyiért az 520, amennyiért hirdetem, akkor maradjunk annyiban, hogy nem fizettem rá a váltásra.

    De persze ha a felsorolt érvek neked nem számítanak és nem tudsz velük mit kezdeni, akkor a te emberi tényeződdel nem tudok vitatkozni, nekem annyiért, amennyiért vettem a 820-at, bőven megéri a váltás.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák