Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabopeter21

    csendes tag

    Megoldódott a 8.0 lumia black re való visszatérés, monosgeri21 által előkeresett telenoros rom lett rá visszatöltve. A gsm boltokon "keresztül" elérhető szervizeknek nem igazán vág össze a véleményük arról, hogy megoldható-e a dolog . Két "nincs visszafelé" egy "másnapra" után jutottam el az oktogonon lévő apró henry nevű helyre ahol egy óra alatt meg lett oldva a visszalépés. Fontos, hogy ha volt érintő cserélve akkor abból probléma lehet, vagy nem is megy a dolog....nem emlékszem pontosan mit mondtak.

    Cortana t kicsit hiányolom, viszont vele együtt távozott:
    - a döglassú, kiherélt xbox music, a számok közzé rakott csippanásával, a törölt albumokat is mutató és makacsul lejátszani próbáló recent listájával együtt
    - ...resuming majd üres csempéjű app lista amira kapkodva rajzolja ki az ikonokat
    - ...resuming a start képernyőre való visszatérés előtt :)
    - az explorer viccesen átrendeződő tabjai, valamint az utolsó tab bezárásánál lévő állandó megtorpanás

    A csippanó hangot elvileg a következő update javítja. Ezt a választ kaptam a ms costumer service től pár napja. Legyen úgy. De a helyzet az, hogy ez az audio glitch benne volt a 8.1 preview iban is tavaly áprilisban aztán benne is maradt a cyan ban aztán a denim ben is. Mindeközben a music app legalább tízszer frissült, de a sebesség sehol nincs a régi (most visszakapott) music+video hubhoz képest.

    Sajnos a nokia care miután a cyan ra való reflash nem segített a dolgon (ők ezt tudják viszatenni) csak annyit tudott felajánlani, hogy addig küldik vissza a jablinhoz szombathelyre amig jó nem lesz...arra, hogy ezt mégis, hogy fogják megoldani nem jött válasz...mondjuk az ügyintéző végig szuper türelmes/kedves volt de ez sajnos nem segít a tényen, hogy ilyen esetben semmire nem jó a gari. Ki venne meg egy olyan mp3 vagy kb bármilyen zene lejátszót ami extra zajt rak a számok közé?

    Ennyi a történet.

Új hozzászólás Aktív témák