Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    válasz zergics #4048 üzenetére

    1. Jelentkezz ki a Skype-ból. Ha be vagy jelentkezve, de nincs net, majd bekapcsolod szerintem normális, hogy jelezni akarja az elmulasztott eseményeket. Igaz elég bugosan, bénán van megoldva, gondolom javítják a következő frissítések valamelyikében.

    2. Viber szar, mindig is szar volt ezen a platformon, de ahogy hallom mostanában azért androidon is voltak gondok. Tudom, ez téged nem nyugtat, de ez nem az MS szegénységi bizonyítványa, hanem a Viber fejlesztőké.

    3. Ez ilyen már 2,5 éve, mióta az első WP megjelent. Semmiképp nem hiányosság. Azt gondolták az UI tervezők, hogy ez így jó (szerintem is jó) és így alkották meg.

    4. A telefon kikapcsolt állapotban nem véletlenül nem tölt. A mai akksiknak kifejezetten jót tesz, ha közben "merül", miközben töltöd. Repülő mód a megoldás, ha nem akarod, hogy elérjenek. Amúgy minek egy okostelefont kikapcsolni? Kb. 1 hónapja nem kapcsoltam ki, nem indult újra (hálistennek). Több energiát emészt fel a bootolás, mint ha betennéd szimplán repülő módba.

    5. Adatforgalom mérés Amber frissítés után, ahogy Te is írtad. A régi WP7-es Nokiások sem voltak sokáig nélküle, a Nokia a Számlálók nevű appjával megoldotta.

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák