Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ketele69

    tag

    Sziasztok!

    Napokban vettem egy ilyen készüléket; a kézikönyv és a forumot olvasva állítgatom be a készüléket, de van még néhány számomra nem egyértelmű dolog. Ebben kérnék segítséget:

    Előre is elnézést a sok kérdésért, de még soha nem volt okos telefonom és elsőre így kicsit bonyolut minden.

    1. Ha a telefont kikapcsolom és ügy dugom töltésre, természetes, hogy visszakapcsol a készülék, vagyis kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni......vagy csak beállítás kérdése?

    2. Ha nem szeretném, hogy a telefon állandóan kapcsolódjon az internethez, hol tudom ezt a legegyszerűbben szabályozni/kapcsolni? (a Wifi ki/be kapcsolásának lehetőségét már megtaláltam)

    3. Gmail fiók beállításának menete (van valahol erről egy részletes leírás?)

    4. Microsoft fiókot létre kell hoznom, ha frissíteni akarom a 8.1-re a szoftvert, vagy nem kell mert szolgáltatói a telefon?
    És a navígációs program + térképek letöltéséhez hova kell regisztrálnom, illetve mi ennek a menete?

    5. Név / telefonszámok szerkesztése.
    Korábban már javasaltként elhangzott, hogy használjam az Outlookot. Itt most a outlook.com weboldalról, vagy a PC-re telepített outlook levelezőrendszerről van szó? Mi ennek a menete?

    (Tényleg nem készül WP8-hoz olyan PC-re telepíthető ingyenes/fizetős alkalmazás, amivel kényelmesen és gyorsan kezelhető a telefon; nevek, telefonszámok, sms küldése, telefon szinkronizálása stb.)

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák