Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    válasz NGA #4872 üzenetére

    informatikusként ezt a fajta zártságot nem tudom megérteni egy multimédiás eszköznél. hadd rendelkezzek már én a fájlok felett ha akarok. az Androidos eszközömet sosem vágtam haza azzal hogy arrébb raktam vmit, vagy töröltem egy könyvtárat (ha az adott app-nak kell, létrehozza magának újra).

    azt hozzátenném hogy nem állítottam hogy a Lumia ne lenne okostelefon, de ez nekem bosszantó hiba a rendszer (illetve a készítők elképzelése) részéről. van akit meg az EQ hiány zavar, én meg azt tojom le magasról. :))

    mindenesetre ezért jó a fórum, mert kiderülnek ilyen napi szintű dolgok, így rájöttem hogy nem nekem való a WP, felhasználói szempontból. app-ot fejleszteni viszont szvsz sokkal jobb rá, a C# és a VS miatt, mint droidra.

    és még egyszer elnézést hogy bepofátlankodtam a topikba a hülyeségeimmel, nyilván akinek ez így megfelel, az használja egészséggel :)

    szerk: SkyDrive, amikor az MS elkezdte ingyen 25 giga járt minden felhasználónak, aztán csináltak egy felmérést hogy az átlag user ennél lényegesen kevesebbet használ így lecsökkentették 7-re, de volt egy lehetőség a meglévő felhasználóknak hogy ha szükségük van rá, megtarthatták a 25-öt, ha rákattintottak egy linkre profilban. a GDrive meg most hogy egyesítették az Gmail tárhellyel 15 GB lett gyakorlatilag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák