Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Ha nem kap + ramot, akkor mi lesz az eget verően nagy dolog ami miatt venni fogják a népek a 520 helyett, mert az 520 maradni fog még egy darabig. Egy előlapi kamera, esetleg egy vakú vagy 1,2ghz -re emelt proci egy WP8-as telefonnál? Na ne már, akinek ez kellett az vett 620-ast. Az 1 giga ram az időtállóságot jelentené a legtöbb embernek, hogy nem lesz dobva a telefon fél-egy év után. Mert dicséretes, hogy az MS a fejlesztők tökére lép, és sok programnál (igaz főleg játék) sikerült megoldani, hogy menjen 512Mb rammal is, de idővel biztos lesz olyan komolyabb app is, aminek szüksége lesz 1gb ramra és nem a programozók trehánysága miatt.

    720 vs 820 (jobb képeket lő, sokkal jobban bírja szuflával, és bár erősen szubjektív de nekem jobban bejött a kijelző, igaz 820 csak 2 napig volt nálam és a 720-ast jobb volt kézbe is fogni.)

    (#8276) Rinita: mi számít neked? Kell vaku vagy nem? Halhatsz-e rádiót? Tervezel-e külföldön navigálni? Kb ezt kell eldöntened. Meg hogy mennyit szánsz rá. Amíg az 520 28e volt a T-nél, kb a best buy kategória volt. 35-ért már meggondolandó, szerintem.

    Br

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák