Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    Nem tudom, ki ismeri a connectivity tiles ezen (az áruházban bordó színű) változatát:[link]
    Abszolút nem használnám, mert a kapcsolatokhoz lehet vele eljutni (wifi, bluetooth stb) azt pedig a battery is tudja, sőt, ha belépek, rögtön látszik is, mi van bekapcsolva, mi nem. (Bár ez a kijelzés nem egészen megbízható...)
    DE: hatodik kis kockában egy térkép alkalmazást lehet megnyitni, ami nem a here map; villámgyorsan kijelzi a helyzeted, annyira bele lehet nagyítani, hogy műholdas képet adjon, (madártávlatnak nevezi), ha ismered az úti célodat cím szerint, beírod, megtervezi, választhatsz gyalogos vagy autós üzemmód között, kiírja a navigálást, de közvetlen át is mehetsz vele a here drive vagy map-ra.

    Most jöttem rá, mivel a kapcsolatos részére nincs szükségem, hogy nem csak az egész app elérését lehet kirakni csempének, hanem a részeit is; hosszan rányomtam a térképek -re és felajánlotta, hogy kitűzi a kijelzőre, ki is raktam kis csempének.

    Ezen felül találtam egy nagyon f@szának tűnő bicycle komputert, sebességet, időt, legnagyobb és átlag sebességet, hozzávetőleg elégetett kalóriát mutat, legalul tárcsázót, névjegyzéket lehet elérni; tehát kerékpár kormányos tartóval (hol lehet kapni?) ideális fedélzeti műszer..
    .

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák