Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz ferke72 #8885 üzenetére

    basszus, eddig mosolyogtam a dolgon, de lassan kezd bosszantani. Én elhiszem, hogy frusztrált vagy a telefon rádiójának gyenge vételkészsége miatt, de hogy ennyire sótlan legyél... Te eleve - igazíts ki, ha rosszul emlékeznék - egy lényeges információt elfelejtettél közölni: ha Budapesten laksz, vagy valamelyik több helyi rádiós városban, mint pl. Szeged, akkor jogos a kérdésed: 2 adót fog a rádió, akkor most mi van? Ha ellenben gyengén megszórt térségben, akkor tényleg nincs más lehetőséged, mint bosszankodni, - hogy ne írjam még egyszer, káromkodni - neked infrastrukturális okok miatt nem szuperál jól az FM rádiód.
    Ehhez még hozzáfűzném: ez csak egy szoftveresen utólagosan feltákolt szolgáltatás, nem pedig egy "hardveresen", szoftveresen összerakott RÁDIÓKÉSZÜLÉK, vagy egy HI_FI torony TUNERJE.
    Nekünk a konyhában van egy 15 rugós no name cédésmagnós rádiókészülék, csutf@sz 18 cm-es teleszkópos antennával, pl. a Kossuth rádió FM adását nem tudom vele fogni, csak a Petőfit. Panel konyha, nem tudok mit csinálni, vállat vonok rá, ez van, internetrádión, wifin hallgatom az említett adót. Szóval azért nézzél már egy kicsit magadba: ez, a szoftverfrissítéssel felpakolt rádió, ami tetejében a füles drótjával, mint antennával működik úgy, mint MR. Bean tévéje az egyik ominózus részben, vagyis, ha a fejed előrébb hajtod, már romlik a jel-zaj viszony, nem definiálható a kérdésed alapján - nem a segítőkészség hiányában - egyértelműen. Honnan tudjam, hogy te panelban, vagy a nagymami udvari klójában használod a készüléket?
    Nem próbáltam, de itt Párizsban, ahol átmenetileg tartózkodok, valszeg hemzsegve tülekednének az adók. Ha hazamegyek Szegedre, ott bazsevál 3-4 adó.
    Volt pl. olyan telefonom - E51? E66? amelyiken csak egyetlen, a legerősebb adó jött be sztereóban.

    Végső konklúzió: vagy leírod, hogy itt és itt lakom, itt és itt próbálom használni a rádiót, de csak két adó jön be vele, a környéken L520-as FM rádióját használóknak mi a tapasztalata, vagy beviszed a szervizeldébe, ez most hiba, vagy ennyire gyenge az Amberrel felvarázsolt rádió?
    Lényegében erről szólt az eredeti hozzászólásom, ami egyszerűen rám jellemző száraz humorral röviden próbálta azt megvilágítani, amiről most egy Csendes Don terjedelmű hozzászólást rittyentettem.
    Fülig Jimmy szavait a szituációnkra átszabva: nem lehet minden hozzászóláshoz egy közlekedési rendőrt állítani.
    Még annyit: eredetileg azt írod, más készüléken jól szuperálnak az adók; de ezt sem írtad, telefonon, vagy MO3 készülék FM részén? Ha más telefOn rádiójával dühöngenek az adók, akkor valszeg az 520-as rádiója gyenge, Ahhoz, hogy kiderítsd, ez csak a te készülékedre igaz, vagy általában az 520-ra, a tiéd mellett egy másikat kellene ugyanott kipróbálni. De erre legalkalmasabb a szervizelde.

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák