Hirdetés

  • Ilyen lesz a CMF Phone 1

    ma Intenzív narancs színben és extra lehetőségeket kínáló hátlappal várható a Nothing almárkájának első modellje.

  • Computex 2024: Mini-ITX alaplapokat vár a Fractal két új háza

    ph Az álló elrendezésű Mood és a továbbfejlesztett Era 2 a kis méretű, elegáns PC-t építők számára lehet opció.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt. Persze szokás szerint csak bonyodalmak után győz az igazság és érkezik el a happy end.

Új hozzászólás Aktív témák

  • m1lan

    őstag

    Egy kis észrevétel :))
    Ma reggel 7 óra körül megébredtem, és hallottam egy rezgést. Ránéztem a telefonra, gondoltam, biztos csak bekapcsolva maradt a WiFi és jött valami értesítés. Feloldottam a kijelzőt, és azt írta, hogy 10%-on van az akksi, csatlakoztassam a töltőt. Megnéztem, hogy nem hagytam-e nyitva valami alkalmazást, aztán visszafeküdtem. 1 órával később már nem lehetett feloldani a kijelzőt. Töltőre raktam, de nem kapcsolt be, mert annyira le volt merülve (Nokia felirat, aztán bejött egy akkumulátor ábra, benne egy piros csíkkal). 10 perccel később már nem volt semmi gond, bekapcsolt, és most tölt.

    3 hét alatt eddig egyszer sem fordult elő ez a lemerülős probléma, pedig korábban már többen is írták. Sőt, az akkumulátor 25% alá sem merült még egyszer sem. Tegnap egyedül a Connectivity Tiles nevű alkalmazást töltöttem le. Nem tudom, hogy neki köszönhetem-e, de búcsút is vettem tőle :U

    Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Új hozzászólás Aktív témák