Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    gmailről nem térek át, mert ha épp valami droidot kell használnom, akkor a live-val nem tudom az mennyire kompatibilis (bár van windows live hotmail fiók szinkronizálási lehetőség...de ott meg nem tudom azzal milyen gond lehetne)
    Annak ellenére, hogy tetszik a wp7 nem tudom mi lesz fél év, vagy akár pár hónap múlva, és wp7-et, vagy droidot fogok használni.

    Megtaláltam a hiba okát ami röhelyes:
    Ha a kontatnál a telefonszám egyéb -ként van rögzítve (még egy régi symbianos nokiárol exportáltam a gmailbe), akkor a wp7 egyszerűen nem ismeri fel...mer neki olyan nincs, ezért be sem tölti a névhez. :W
    Ez kicsit amatőr, ha már szinkronizálunk innen-onnan, akkor tudhatná fogadni a wp7 azokat az adatokat amit innen-onnan kaphat. Még egy bug amit illene kijavítaniuk...vagy ne engedjék a gmail szinkronizációt ha erre nem képesek (bár gondolom nem nagy ügy beilleszteni egy újabb típusú ..mondjuk általános...kapcsolatot a 8-10 mellé amit az oprendszer ismer).
    Kell idő még mire meg tudom mondani, hogy a droid, vagy a wp7 jobb nekem, de ez pl. nem a wp7 irányába billenti a mérleget.

    4-500 név meg nem sok...nem mind jó barát, van akivel évente egyszer ha beszélek...de nagyon sok a melóhoz kapcsolódó kontatk is...legalább a fele.

Új hozzászólás Aktív témák