Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz badabum #3742 üzenetére

    30-40%... Egyrészt sok mindenre van azóta megoldás, másrészt néhol furán gondolkozik a válasz írója. De nézzük tételesen:

    Bluetooth - nincs mit ragozni, headset van, fájlküldés nincs. Megszoksz, vagy megszöksz.
    Csengőhang - az alap csengőhangok sem rosszak, nincs is kevés. Egyébként pedig csak meg kell vágni a cuccot 40 secre és a műfajt ringtonera állítani, amit itt megtehetsz. Valóban nem kényelmes, de nem egy nagy érvágás szvsz, ha a funkciókért veszel okostelefont, akkor jó esetben nem hetente cserélsz csengőhangot.
    Ébresztés - Badán kívül SEHOL (Android, iOS) sem működik kikapcsolva.
    Töltés - Kit zavar? Ha töltőn van nem mindegy? Ha nem akarod, hogy keressenek, akkor repülőgép módba rakod.
    Óra - Gyanítom, hogy nem a lezárt képernyőre gondol, mert ott akkora ordas betűkkel virít a dátum és az idő, hogy még egy szemtengelyferdüléses troll is el tudná olvasni...:DDD A felső állapotsávban tényleg kicsi, de az egész rendszerben vannak ilyenek, a betűméret sajnos a hangyaf....tól a trollláb-méretűig változik. Alapvetően, ha jó a szemed, nem megerőltető olvasni, nekem eszembe sem jutott, hogy gond lenne, elsőre furcsa volt, 2 nap alatt megszoktam.
    Akksi - Mit ért közepes használat alatt, amivel egyébként másfél napot bír? (Napi 5-10 perc telefon, 20 perc wifi, 2-3 óránál többet nem b...kurálod.) másfelől pont most veséztük a naponta töltés problémáját, ha érdekel visszaolvashatsz!:)
    Navigáció - Van már frissítés, megy full offline is. GPS nekem nem akadozott, mozgó kocsiban talált jelet 2 sec alatt (bár gyanítom, hogy A-GPS volt), tartotta is. Hidegindítással 1-2 perc volt a maximum.
    Hívásfelvétel - Felhúzod, megnyomod. (Rendesen feloldani nem kell, a kijelző él, és csak feleannyit kell felhúzni/megnyomni egy batár nagy gombot, majd felvesz.) Valóban macerásabb, de megszokható, nem 1, hanem 1,5 sec alatt veszed fel.
    Hívásidő - Már írták, nincs.
    Felesleges dolgok - Így is marad 6 gigád... A menüben pedig max. 3-4 olyan dolog van amit nem használok, ha felpakolsz mondjuk 10 appot, már elenyésző...
    Kamera - Valóban nem egy leányálom, a gomb szar, pont. Képernyővel meg könnyen beremeg, mert egyből ellövi. Egyébként erősen átlagosak a képek, nem fotóstelefon.
    Menü - Nem. Ha megszoktad, egyszerű és gyors. Logikusnak nem nevezném, de nincs annyi menüpont, hogy ne tudd megjegyezni...;]

    Btw., nem értem minek vett Lumiát az ürge, ha vásárlás előtt nem ismerkedett meg a WP7-el... Ennek a rendszernek vannak előnyei, hátrányai. Ha nem tudsz megbarátkozni a zártsággal, akkor felejtsd el. Egyébként pedig csak ajánlani tudom, egyszerűen élvezet használni (smooth-élmény)!:)

Új hozzászólás Aktív témák