Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz MasterMark #6797 üzenetére

    ""Features which will not be coming to Windows Phone 7.8 include:

    Over-the-air updates
    Support for screen resolutions higher than WVGA
    Internet Explorer 10
    Multi-core processor support
    Windows Phone Wallet
    NFC
    Real multitasking
    MicroSD card support
    Device Management
    Company Hub
    Secure Boot and Encryption"

    OTA update - gondolom nincs meg hozzá a hardver hogy a teljes image-t le tudja tárolni flash írás előtt. De az is lehet hogy azért nincs mert a 7.8 nem lesz frissítve sose.

    Nagy felbontás támogatása, Multi core support, NFC, MicroSD - A jelenlegi telefonokban ezek a hardverek nincsenek benne. Vagyis nincs mit támogatni.

    Real Multitask valószínűleg elég rendesen függ a kerneltől és a multi core supporttól. a Kernelt nem cserélik ezért ez nem lesz.
    Secure Boot és encryption - kell hozzá egy encrypted boot loader hardver gyorsítással ami valószínűleg nincs a jelenlegi gépekben.

    IE10 - valószínűleg új kernel dependens meg kell neki real multitask

    Phone Wallet (kell hozzó NFC meg encryption vagy TPM ami nincs), Device Management, Company Hub - Ezek húzó feature-k amik ha kellenek akkor vegyen az user új telefont.

    Vagyis gyakorlatilag nem támogatják azokat a dolgokat amelyek hardverileg nincsenek benne a jelenlegi gépekben, valamint nem kapja meg az új kernelt amit már sajnos tudhatunk egy ideje. Azok a dolgok fognak hiányozni amik ezekhez kellenek.
    Valamint hiányzik néhány olyan dolog ami ha kell akkor tessék megvenni az új telefont. De ezek a dolgok nem igazán húsba vágóak.

    " forras (kozvetlen linket nem tudok adni)

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák