Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fryskitt

    addikt

    Sajna én megváltam tőle. Igazából maga a rendszer bejött, a csempék jók voltak, és gyors is volt (mondjuk lassult az alatt az idő alatt, amíg nálam volt, nem tudom ez Windows betegség, vagy csak nálam fordult elő). Sajnos az üzemidő sosem volt több egy napnál, ha használtam (whatsapp, kis internet), akkor még annyi sem. A Marketplace végül semmilyen kártyámat nem fogadta el, és igen, engem is zavart az értesítések hiánya, mert ne kelljen már gombot nyomogatni. Az autó BT-hoz nem tudott automatikusan csatlakozni (a Symbianos igen, ez nagyon fájt, sokat megyek rövid távot, folyton ezzel szarakodni....). A Zune-ban még nem jöttem rá, hogy kell offline megnézni a kontaktokat, mielőtt eladtam, szinkronizáltam, és most sehogy sem jutok hozzájuk úgy mint régen az Ovi-ban (ebben, ha segítene valaki....). Zavart az idióta csengőhang szabály is, tudom, ez is apróság, de mégis. Amit nagyon sajnálok, az a navigáció, ennél jobbat én sehol sem láttam még, hiányozni fog.
    Zavar a WP 7.x további támogatás hiánya, plusz a kevés alkalmazás a Marketplace-en, és pl. olyan programok hiánya, mint a Viber (ami sztem már WP 7-hez sosem lesz).
    Azt nem mondom, hogy a Nokia mellényúlt a Windowssal, hiszen gondolom a cég fennmaradása miatt fontos volt a MS támogatása, csak nehogy visszafele süljön el a dolog... Lehet, hogy egy Android jobb lett volna nekik, mondom ezt úgy, hogy (kövezzetek meg) iPhone-ra váltottam. :(( :F

    Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!

Új hozzászólás Aktív témák