Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Nekem feketében van. Eddig egyszer sikerült elejteni, viszont akkor elég nagyot zuhant, és pont a bal felső sarkára érkezett. Fogtam is a fejem,hogy vihetem szervízbe, de hála istennek semmi baja, egy apró lepattogzott festéket leszámítva. Jól bírja. A zsebben hordást szinte meg sem érzi. Nálam legalábbis. A kijelző is meglepően jól bírja, talán ha két hajszál karc van rajta eddig.

    A vezeték nélküli töltővel próbálkoztam én is (ajándékba kaptam a telefonhoz), de nekem nagyon melegedett tőle a telefon, úgyhogy inkább hanyagolom. Ráadásul lassú is.

    A hétvégén csináltam én is egy HR-t, és nem töltöttem vissza a mentést,hanem frissen telepítettem az appokat vissza, szemezgetve belőlük, ami nem annyira fontos azt vissza sem tettem. Látványosan javult az akku idő. Mondjuk még mindig nem olyan, mint 8.1 alatt volt, de most már elfogadható kategória.

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák