Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagy Nokia gyűjtő és fan vagyok, használtam több Lumiát (920, 1320, 1020, 1520, és 735 10-es rendszerrel).
    Ha minden igaz, akkor pár napon belül lesz végre egy 830-asom is a gyűjteményben, ami jó, mert használhatok úgy végre egy Windows gépet, hogy nem kellfélmen, hogy jobban meghajtom (1520) vagy megkoptatom ( 1020 camera grippel). így a nevezett telefonok maradhatnak gyűjteménybe, és lesz egy rendes használahtó Lumiám a 830 személyében, ha épp megunom az androidot... :))

    Pár kérdésem felmerült azonban:

    A készüléken a kép alapján Win10 lesz. 735-ön nem vagyok kibékülve a rendszerrel, házilag hogy tudom visszatenni a 8.1-es rendszert, mennyire bírja a windows a downgrade-et?

    A kiszemelt darabon zöld hátlap van, de a többi szín is tetszik. Hol érdemes hozzá keresni olcsón, gyári (lehet használt is) hátlapot?

    Milyen olyan pontok vannak, amire a személyes átvételkor nagyon kell figyelni? A Legtöbb Nokia típushibáit már ismerem, inkább rákérdezek, itt mire kell figyelni. 930-nál és 830-nál is hallottam, hogy elengedi az üveget a ragasztó - ezen felül (a logikus wlan, kártya, GPS, mobilnet és - hívás, esetleg Bluetooth teszten kívül) mit érdemes nézni?

    Előre is köszi a választ! :R

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák