Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ajani

    aktív tag

    Érdekes ez az iPhone fóbia... Én iPhone4-ről váltottam N8-ra, és bár szeretem a nokiát, meg sem közelíti használati értékben az iPhone-t. Tök jó, hogy leírjátok, hogy mit hallottatok a térerő gondjairól a szomszédtól, aki látott valakit ott telefonálni a létező legolcsóbb telefonnal, ahol az iPhone-os (nagyképű) gyerek csak pislogott, mert nem volt térereje. Hát ez konkrétan hülyeség a saját tapasztalataim alapján. Sokkal inkább szolgáltató, mint telefonfüggő ez a dolog. Gondoljátok, hogy el lehetne adni millió számra egy telefonnak használhatatlan iPhone-t? Mindenki sznob akinek iPhone-ja van és úgy is bevállalják ezt a telefont, hogy csak gsm torony alól tud beszélni vele :F Nyilván nem.
    Az iOS testreszabhatóságáról meg annyit, hogy ha valamit nem tud a telefon alapból, akkor szinte tuti, hogy az appstrore-ban találsz rá alkalmazást. Ha meg nagyon nem tetszik, amit az apple ad, akkor egy jailbrake-kel (amit egy ötéves gyerek is meg tud csinálni) konkrétan azt csinálsz a telefonnal, amit akarsz. Nyilván vannak korlátjai a rendszernek, de nem értelmetlen, mert cserébe kapsz egy atomstabil, gyors kezelő felületet és egy mindent tudó TELEFONT.
    Kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége huzamosabb ideig használni egy iPhone-t, és garantálom, hogy nem akarsz majd másik telefont.
    Még egy példa, aztán soha többet iPhone :R
    Ismeritek azt a mondást, hogy"Jó bornak nem kell cégér!"? Tegye fel a kezét aki már látott magyar TV adón iPhone telefon reklámot... Nokiát már láttam én is, azt azért nem kérdezem, a csapból is lumia folyik... :))

    [ Szerkesztve ]

    ''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő

Új hozzászólás Aktív témák