Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvazár

    őstag

    válasz tibike8 #3421 üzenetére

    Azt írtad felismeri és össze is lehet párosítani a Bt-s egérrel, csak a mutatót nem látod. (Legalábbis én erre gondolok az írásod alapján.) Azt próbáld ki, ha szeretnéd, hogy miután összepárosítottad az egeret és a telefont, egy billentyűzetet rádugsz, az USB bemenetére, mert akkor az egér-mutató is megjelenik, és hátha menni fog úgy. Egy próbát megér feltéve, ha téged is érdekel.

    emre33: Thx. :R :R Úgy is megy nálad, hogy csak a Bt-s egér van vele összelőve, és a bill nincs rádugva? (Esetleg pontos típusokat is mondanál hozzá? :B )

    AndrewTdi: Nem, nem szükséges 16 órát rajta hagyni, de azért érdemes egy-egy éjszaka a töltés befejeztével a töltőn hagyni, és csak reggel leszedni.

    Karma: Tévedsz, miután feltöltötte az aksit, utána jön a csepptöltés, és ezért volt a régi aksiknál a kötelező 16 óra, és ezért érdemes ezt is egy kicsit tovább rajta hagyni eleinte, mert ezzel nő az aksi kapacitása (egy kicsit, amíg a véglegest el nem éri).
    Azért a telefon védelmét is ki lehet játszani, ha az aksi kicsinálása a cél: le kell meríteni teljesen, majd óránként megpróbálni visszakapcsolni (1 napig), majd lemerült állapotában kell hagyni 1-2 hónapra, és garantáltan lemerül annyira a Li-ion aksi, hogy az már csak papírnehezékek legyen jó.

    Eladó cuccaim: -

Új hozzászólás Aktív témák