Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Misály

    addikt

    válasz Karma #4855 üzenetére

    Javits ki ha tevedek de normal jaffal meg te mondtad hogy nem megy, boxom nincs itthon phoenix-et meg nem neztem. Legutoljara mikor hasznaltam meg elhasalt a product kodon, de legalabb ma is okosabb lettem valamivel. ( egyebkent meglepodnel hanyan valasszak a nemesis-nsu kombot )

    Jacis, ha neked ez primitiv, duplan orulok hogy eladod es nem itt ugralsz gyermetegen, remelem azert nem kell azt vegigneznem hogy "megvettem-az-i4-et-es-fenyevekkel-jobb-( neked )-mint-az-az-otvar N8". Legyen, csak ne itt kerlek. De tovabbra is fenntartom hogy hard reset es meg egy esely, meg vard meg a support valaszat, bar eleg meggondolatlannak tunsz ahhoz hogy leszard. A hozzaszolasaimat meg azert szelektaljak mert par mimozalelku atjar modkerbe

    Mindketto, szoljatok rosszat nyugodtan, ha van ertelme, Karmatol nem varom el a user errort a te eszreveteleid jogosak az esetek tulnyomo reszeben vagy en is talalkozom vele. Nem hasznalok RDF-et van egy ket baszott idegesito hibaja a telefonnak ( ramkezelestol a falnak megyek pl ) de peldanak okaert kollegame olyan hibakat produkal hogy csak lesek, lattatok mar az animalt hatter szeteseset? Ugy villog a hatter mint egy tulmelegedo vga kepe:)

    Keparany valoban sokat szamit, pusztan arra reagaltam hogy meretre ugyanakkora a ket kijelzo

    Ja es Karma, mi van a programmal amit igertel? Jon a jo ido es tudnek hozni neked dump-ot:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák