Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurmau

    tag

    válasz Gaabor80 #7962 üzenetére

    Nálunk a céges teló i4, és nagyon zökkenőmentes a kezelőfelülete, piszkosul jó minőségű, és valahogy az egész nagyon magabiztos, de céges használatra meg sem közelíti a korábban használt E szériás Nokiákat. Nagyon jó képeket és videókat készít, de abban az N8 szerintem jobb.

    Persze boldogabb lennék, ha az N8 nem akadozna néha (és már egyszer a három hónap alatt lefagyott), de pl. nekem az i4 ikonjai tök egyformának tűnnek, és ezen nem tudok változtatni, mert a témák gyakorlatilag a színek váltogatásában kimerülnek, és valahogy mindig olyan érzésem van vele, mintha automataváltós autóban ülnék, pedig nem vagyok egy hackelős, modolós típus.
    Furi, hogy az N8-at a kezelőfelülete miatt bántják a legtöbben, ehhez képest pont ahhoz nem tudsz az i4 ben (sem) komolyabban hozzányulni, míg a symbianos cuccokban a végtelenségig huzigálhatod azt.

    Nehéz elfogulatlanul válaszolni, választani, de talán nem is kell. Az én véleményem, hogy az N8-cal egy kissé nagyobb tudású telefont kapsz jóval olcsóbban, cserébe számolnod kell azzal, hogy bizonyos megoldásokhoz ilyen fórumokon lógsz majd, és számolgatod a napokat a következő frissítésig.

    Korábban regényt írtam, miért választottam e kütyü mellett, nem bántam meg, habár számomra a tökéletes megoldás egy E71 lenne az N8 kamerájával.

    És egy kis segítség.

    Vagy egy másik fórumtárs korábbi hsz-a.

Új hozzászólás Aktív témák