Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tihibaby

    senior tag

    válasz ronda #3033 üzenetére

    Nézd,én megcsináltam a linkelt videó alapján,de csak arra használtam az ideiglenes cwm-et,hogy felraktam superusert,tehát ki root-oltam,a többi része nekem nem működött
    Ezután megcsináltam ezt a megoldást,én egy 3GB-os particiót csináltam egy 32GB-os kártyán.
    Majd megcsináltam ezt a megoldást is.
    Így most fenn van a tabon 21 db játék,köztük 3-4 termetesebb is,mint az Real Racing 3,Iron Knights,World of Tanks és a NfS Most Wanted,alkalmazásokból is 10-15 db,köztük a Chrome,és a Facebook is,amik nagyobb méretűek.
    Arra kell figyelni,hogy a link2sd-vel folyamatosan figyelni kell a linkelést az sd-re,mert nálam nem nagyon akarja automatán csinálni hiába van beállítva.
    A másik dolog pedig az,hogy érdemesebb a nagyobb tárhely igényű appokat először telepíteni,mert azért apránként,de természetesen így is használja a rendszer partíciót,ill. először oda telepít,aztán teszi át az sd-re,és egy idő után,kb. 5-600MB környékén már nem lesz hajlandó a nagyobb játékokat feltelepíteni.
    Így most van durván a 26GB-os SD tárolóból 17GB szabad hely,nincs még rajta se film se zene.
    A link2sd-s csinált 3GB-os rendszer partícióból 1GB a szabad.
    A tab saját 2GB-jábó isl van még 500MB,így még mindig lehet rá telepíteni pár apróbb appot,csak már nagyobb játék,ami több száz mega,telepítési hibával le fog állni.
    Így elég jó lett a cucc,meg vagyok vele maximálisan elégedve. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák