Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exmortem

    csendes tag

    Leírom az én történetemet is a szervizzel, illetve a kis történetemet a Samsunggal.
    Még a megjelenés napján (04.17) kaptam kézhez az előrendelt S6 Edge 32gb a Telekomtól. Hazavittem beüzemeltem. Hála az Istennek semmilyen gyermekbetegsége NEM volt, lötyögő home gomb, elszíneződött kijelző, sony cameras volt. Mindene remekül ment. Meg volt még a gyári S3-as töltőm (erről váltottam S6E-re), valahogy mindig volt időm tölteni így a gyors töltőt nem használtam. Gyári ROM volt rajta és hülyeségek se voltak feltelepítve. Nagyon megvoltam vele elégedve. Aztán október elején mégis elővettem a gyors töltőt (nem tudom volt-e ráhatása a dolgokra vagy sem), és akkor jöttek a hibák. Telefon forróság, újraindulás samsung logoig majd megint újraindulás. Kikapcsolt magától piros LED mintha tölteném világít, pedig semmilyen kábel nem volt bedugva ez kb. addig így ment amíg magától le nem merült. Bekapcsolt állapotban hiába nyomtam home gombot vagy képernyő lezáró gombot semmire nem reagált a kijelző, ez tök véletlenszerűen fordult elő. Volt hogy kikapcsolt és kb fél napig semmilyen bekapcsolási módszerrel nem tudtam bekapcsolni.
    Elvittem a Váci út 30.hoz szervizbe. Csere telefont nem tudtak adni, mondom WTF, na mindegy eljöttem, még aznap 19:30 körül jött az sms hogy kész a telefon. Másnap érte mentem usb port csere meg sw frissítés, elhozom nyomogatom kicsit ugyanazok a hibák megint. Még aznap a neten keresztül futárt rendeltem. Jött is 2 napra rá a futár elvitte a TMX, ők már adtak cserekészüléket. 2 munkanap múlva hív a futár, hogy hozza vissza a telefont, na mondom tök jó csak megcsinálták.A TMX megállapította hogy nincs AC táplálás. Kicserélték: érintő plexi,lcd,keret,home gomb, rework kit,meg pár csavar. Kapcsolnám be erre megint eljutok a samsung logoig telefon kikapcsol, rárakom töltőre bejön a kis akku ikon hogy tölti majd képernyő elsötétül. Később nézem hogy na hogy áll az aksi, a telefon megint nem reagál semmire, kihúzom a kábelt a piros LED megint világít tovább és a telefont megint semmilyen bekapcsolási módszerrel nem lehet bekapcsolni. Még aznap elvittem megint a Váci út 30.hoz ahol az ügyintéző is csak nézte hogy WTF!. Mondom már 3. hozom ugyanezzel a hibával, jó lenne ha kicserélnék az alaplapot, vagy az aksit is. Továbbá kértem egy csereigényt is. Csere készüléket megint nem kaptam! Kb. másfél hét múlva hívtak hogy mehetek a telefonért, kérdezem telefonon hogy megcsinálták-e, azt mondja a nő hát csak sw frissítés volt rajta. Természetesen a csereigényemet elutasították. A garanciajegyeket 2 esetben is hiányosan töltötték ki a Váci úti szervizben. Azóta a telefont nem használom, kb az alap gyári telekomos droid van rajta semmilyen beállítást nem módosítottam, Ma reggel bekapcsoltam azóta még nem reprodukálta a fenti hibákat.
    Azóta vettem egy iPhone 6S 64gb és köszönöm szépen jól elvagyok vele. Soha többé Samsung. Ennyit ér náluk 236ezer forint.

    Amíg nem volt ez a gondja a telefonnak addig tényleg az egyik legjobb készüléknek tartottam és szerencsére semmilyen gyermekbetegsége nem volt az enyémnek. Imádtam de az a 2-3 hét szenvedés a szervizzel felidegelt.

    [ Szerkesztve ]

    S6 Edge 32gb SB & Iphone 6S 64gb SG

Új hozzászólás Aktív témák