Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz freddirty #1765 üzenetére

    "vennél olyan PC-t amin nem cseréhetsz oprendszert és nem tudod az admin jelszavát? Nem, ugye? Sikeresen lenyelette a google ezt a békát a néppel a biztonság nevében a Samsung meg most már a garanciát köti hozzá ami a létező legundorítóbb hozzáállás."

    Egy okostelefon sosem lesz PC, hiába is szeretnék ezt a vonalat erőltetni a marketingesek. Mindannyian tudjuk, hogy a PC/laptop miből áll, minek kell megfelelnie. Ilyen szempontból pedig butaság összehasonlítani a két eszközt.

    Ebből kifolyólag abszolút megértem a Google-t, hogy nem ad totális hatalmas a felhasználóknak. Miért tenné? Hogy a sok idióta elállítsa, elnyomja, tönkretegye az eszközt és a rengeteg "user error"-ból kifolyólag vigyék vissza a készülékeket, javítás... stb. Kinek van erre ideje, energiája és pénze?

    Ez olyan, mintha A Windowsban mindenki a boot szekciót és a registry-t piszkálná.

    Egyébként ha valakit zavarnak az applikáción belüli reklámok az miért nem veszi meg a programot? Ennyivel nem tiszteli a fejlesztőt, hogy a nap mint nap használatban lévő szoftverét megfizesse? Az az egyik legnagyobb probléma az embereknél, hogy mindig minden ingyen kellene. Ha még akciós is valami, akkor sem veszik meg, mert...

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák