Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz #18001664 #24257 üzenetére

    "Nem beszélek magas lóról"

    Először közölted kijelentés szerűen, hogy akinél nem működik jól az valamit rosszul csinál, majd utána ezt még megfejelted egy "akkor miről beszélünk" kérdéssel. Ez kimeríti a magas lóról beszélés fogalmát.

    Az, hogy mennyire jellemző vagy nem a hiba arra itt vannak az elő példák, most, hogy előjött a téma hárman fogalmaztunk meg kevésbé jó kritikát ezzel kapcsolatban.
    Az ilyen fórumok vele járója, hogy a hibáról / hibákról többet fog az érdeklődő olvasni, mint arról, hogy valami jól működik. Ilyen a fórum, így működik. Akkor ír ide az emberek többsége ha valami baja van, azt kevesen írják le csak úgy, hogy valami rendeltetésszerűen működik. Ettől még ha feljön egy esetleges hiba, akkor engedtessék már meg, hogy leírjam, hogy nálam hogyan működik. Leírod te is meg más is. Aztán majd aki tájékozódik elolvassa és mérlegel, kipróbálja. Ennyi. Nem kell felkapni a vizet és leszólni a másikat mert nála másképp működik (és nem user error, az megint más kategória).

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Egyébként jelzem, hogy közben bevittem még egyszer a jobb hüvelykujjam és lényegesen jobb lett a helyzet, köszi a tippet.

    [ Szerkesztve ]

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák